Ender’s Game

En film jag måste se!

Jag läste bocken i somras och nu till höste kommer den på bio. Premiär den 8 november 2013.
Boken är skriven av Orson Scott Card

ENDER’S GAME Trailer

I en mörk framtid härjas jorden av ”Buggers”, en utomjordisk ras som hänsynslöst vill förgöra mänskligheten. Om inte för den legendariska hjältemodet av International Fleet Commander Mazer Rackham (Ben Kingsley), skulle alla ha gått förlorade.

Sjuttio år senare, kämpar jordens folk fortfarande för sin överlevnad mot den tekniskt överlägsna fienden. I förberedelserna för nästa attack är överste Hyrum Graff (Harrison Ford) tvungen att hitta den framtida Mazer. Ender Wiggin (Asa Butterfield), en blyg men strategiskt brilliant pojke, rekryteras för att ansluta sig till eliten. Han anländer till strisskolan och Ender visar sig snabbt och enkelt att han behärskar allt svårare utmaningar och simuleringar, han utmärka sig och vinna respekt bland sina jämnåriga.

Ender är militärens nästa stora hoppt enligt Graff, vilket resulterar i hans befordran till Command School. Väl där tränas av Mazer Rackham själv, att leda hans medsoldater i en episk strid som kommer att avgöra framtiden för jorden och rädda mänskligheten.

Ender’s Game Official Trailer #2 (2013) – Asa Butterfield, Harrison Ford

ENDER’S GAME – ”Mazer Rackham’s Run” – Officiellt filmklipp

Taggar:, , ,